Stukadoren en of Pleisterwerk

Heeft u een leefruimte waar u een nieuwe bestemming voor heeft? Dan zijn stukadoor of pleisterwerk twee mogelijke opties. A-Melgers denkt met u mee en zal op basis van de ondergrond met u bepalen wat het beste is.

 

Schilderwerk binnen en/of buiten

Wij zorgen dat oude of nieuwe delen van uw woning veranderen in sfeervolle en mooi afgewerkte ruimtes. Door gebruik te maken van de juiste materialen en gereedschappen, komen wij tot een verbluffend resultaat voor zowel hout als muurafwerking.

 

Timmerwerk

Is meer dan een hamer en een spijker, het behoeft nauwkeurige berekeningen en materiaalkennis zodat de ruimte optimaal benut kan worden. Denk bv. aan een keuken of een op maat gemaakte inbouwkast.

 

Sanitair

De Badkamer en het toilet zijn de meest belastte leefruimtes in uw woning. Het verbouwen van deze ruimtes heeft dan ook een grotere impact op u dagelijks leven. Wij zijn ons hier goed van bewust en zullen daarom grondig maar efficiƫnt te werk gaan zodat u zo spoedig mogelijk weer gebruik kunt maken van uw sanitair.

A-Melgers Bouw, Onderhoud & Renovaties, is het bouwbedrijf van Albert Melgers in samenwerking met diverse specialisten uit de bouwbranche. Wij houden ons bezig met kwaliteitsverbouwingen op middelgrote schaal en richten ons op particulieren en kleine bedrijven. Voor informatie of een vrijblijvende offerte kunt u altijd contact met ons opnemen.